22 Eylül 2014 Pazartesi

Minik Köstebek Pasta


Malzemeler:
1 adet pandispanya pasta(hazır pasta tabanı)
1 adet creme ole (Dr.oetker)
1 paket krem şanti
2,5 su bardağı süt
Yapılışı:
İki katlı pandispanyayı ayrı ayrı istediğiniz boy bardakla kesip yuvarlak şekiller çıkarın.(Orta boy bardakla 16 tane tane çıkıyor) Kalan parçaları elle ufalayıp bir kenara ayırın.Aynı gün ikram edecekseniz bardakla kestiniz pandispanyaları biraz şekerli sütle ıslatın.Sütü, krem şantiyi,krem oleyi bir kaba alıp mikserde 3 dakika  kadar çırpın. Pandispanyaların üzerine, kaşıkla hazırladığınız krema karışımı  eşit şekilde sürün. Ufaladığınız parçaları pandispanyaların üzerine yanlarına serpin. Buzdolabında bekletip servis yapın.Afiyet olsun.

 
2014